Avera - Dr. Melumads hudvårds- och makeupprodukter kommer från naturens egna källor.  Hemligheten bakom framgången är valet av producent - Doktor David Melumad från Israel som är en internationellt välkänd forskare, föreläsare och skribent inom kosmetik och dermatologi. 

Förutom Aloe Vera, innehåller produkterna också salter och mineraler från Döda Havet. Målsättningen och syftet med produkterna är att bevara god hälsa, öka välmående, och ta tillvara kroppens samt hudens egna stärkande funktioner. 


Önskar du någon produkt som inte jag har hemma, så är det bara att säga till så beställer jag hem det! Gå gärna in på www.avera.se och kolla vilka produkter som finns! 

ALOE VERA 

GEL FORTE

Den är effektiv mot klåda vid insektsbett. Bra vid alla typer av obehag i huden och är exceptionellt bra vid solbränna. Mot fet/acne hy använder du den som dag och nattkräm, även på ryggen.

Pris: 

100 ml 285:-

70 ml 219:-

ALL PURPOSE CREAM

Verkar mjukgörande, binder fuktigheten i huden och stärker vävnaden. En bra kräm som effektivt motverkar torr hud för både barn och vuxna. Väldigt rik på Vitamin A, B, E och essentiella fettsyror. Kombikräm extra torr kan fungera som köldkräm. Bra som både dag- och nattkräm samt som underlagskräm för makeup.

(Finns även extra torr)

Pris:

250 ml 339:-

50 ml 126:-


SHOWER GEL

En rik skummande tvålfri och pH-balanserad duschgelé med vårdande effekt, som effektivt motverkar torr hud.

Pris:

350 ml 199:-

100 ml 109:- 

HAIR SHAMPOO

Rengör håret skonsamt och effektivt. Gör håret silkesmjukt och livfullt. Skyddar mot fria radikaler. Komplettera med balsam.

Pris:

500 ml 209:-

100 ml 109:-

HAIR BALSAM

 Ger skydd mot uttorkning och slitage. Gör håret lättskött med en strålande frisk glans.

Pris:

500 ml 219:-

100 ml 109:-

HAND CREAM

Förebygger uttorkning, är kladdfri och håller händerna mjuka och smidiga.

Pris:

100 ml 119:-

70 ml 109:-

ALOE VERA SPORTSTICK

Ett praktiskt stift speciellt sammansatt för att minska obehag efter fysisk aktivitet. Baserat på aktiva örtextrakter; bland annat aloe vera, camphor, pepparmint, rapsolja och ricinolja.

Pris:

15 gr - 219:-

BUTTER CREAM

En produkt som är rik på shea butter olja och som ger en unik känsla till huden. Tillför mycket näring till torr hud. Kan användas på hela kroppen. Speciellt bra för barn med torr och känslig hud.

Pris:

150 ml 269:-

MINERAL FOAMING FACIAL CLEANSER

En rik, krämig rengöringskräm. Fungerar både som rengöring, ansiktsvatten och makeupborttagning. Ger näring, vårdar och återfuktar din hud.

Pris:

125 ml 195:-

BLACK MUD MASK

Fräschar upp huden och återfuktar. Rensar på djupet, slätar ut och stramar upp huden. Har lugnande effekt på oren och torr hud.

Pris:

125 ml 269:-

MOISTURIZING CREAM

Dagkräm uppbyggd på mineralhydreringsmetoden. Är fuktighetsbevarande och skyddande mot föroreningar. Mjukgör huden och skyddar mot fuktförlust. Ger en unik påverkan på kollagen- och elastinproduktionen.

Pris:

50 ml 369:-

DEAD SEA BATH SALT

Denna sammansättning av livgivande mineraler är unik för vattnet i Döda havet. Mineralsalterna är kända genom historien för sin välgörande verkan på hud och muskler. Saltet bibehåller fuktigheten i huden. Stimulerar kollagen- och elastinproduktionen.

Pris:

950 ml 429:-

200 ml 129:-

ENERGIZING BODY LOTION

För spännande ögonblick där du återfår kraft. Revitaliserande, ger dig styrka och livskraft.

Pris:

200 ml 189:-

ENERGIZING PERFUME STICK

För spännande ögonblick där du återfår kraft. Revitaliserande, ger dig styrka och livskraft.

Pris:

4,25 gr 125:- 

HAPPY BODY LOTION

För behagliga stunder av fortsatt lycka. Höjer livslusten och humöret.

Pris:

200 ml 189:- 

HAPPY PERFUME STICK

För behagliga stunder av fortsatt lycka. Höjer livslusten och humöret.

Pris: 

4,25 gr 125:- 

INTIMATE CLEANSER

Är speciellt framtagen för att hjälpa dig att

hålla de intima områdena rena och friska en längre tid. Daglig användning balanserar den naturliga syrenivån i dina intima områden. Skyddar mot bakterier och har en unik deodoranteffekt.

Pris:

250 ml 256:-

60 ml 105:-

AFTER SHAVE BALM

En manlig doftande lotion som lindrar, kyler och friskar upp efter rakningen. Aloe veran och de vårdande oljorna lindrar irritationer i huden. Är bakteriehämmande och tar bort de röda utslagen. Du får en klar och mjuk hud som blir avkyld och uppfriskad.

Pris:

100 ml 249:-

SHAMPOO FOR MEN

Gör håret mjukt, smidigt och starkt. Håller håret glansigt och hårbotten frisk med en härlig doft av naturens egna parfymer.

Pris:

500 ml 239:-

100 ml 115:- 

BABY OIL

Ger en tjock barriär som hjälper bebisens hud att behålla fuktigheten. Den vårdar och skyddar känslig babyhud på ett naturligt sätt. Används direkt på kroppen eller i badet. Bra att använda vid babymassage.

Pris:

440 ml 285:-

PETHERAPY SHAMPOO + Balsam

Denna naturliga miljövänliga produkt ärformulerad och producerad av Dr. Melumadmed största omtanke för djur, men också förvår hud då den uppfyller den strikta kosmetiskastandarden för människor. Detta pHbalanserade,högkoncentrerade örtshampoorengör varsamt pälsen och gör den mjuk,glänsande och fräsch. Sköljs lätt ur pälsen.

Pris:

60 ml + 60 ml 99:-

POPI BUBBLE BATH

Grodan Popi ger massor av bubblor som gör badet ännu roligare.

Vårdar huden.

Pris:

420 ml 239:- 

MEMI HAIR SHAMPOO

Flodhästen Memi tvättar håret skonsamt och ger en väldoftande effekt. Innehåller bland annat rosmarin som kan förebygga huvudlöss.

Pris:

390 ml 259:-

LULI HAIR CONDITIONER

Snigeln Luli tar bort trasselknutar i håret innan hårborsten kommer. Hårbalsam som återfuktar håret och ger glans.

Pris:

400 ml 259:-

TEENAGERS CLARIFYING YEAST BAR

Rengör oren hud och porerna samt bidrar till att reducera överskottsfett. Löser upp pormaskar och stabiliserar hudens syremantel. Innehåller medicinsk jäst samt vitamin B1 och B2.

Pris:

100 gr - 115:-

ANTI-ACNE YEAST GEL

Som dag- och nattkräm för fet och oren hud. Absorberar överskottsfett. Reducerar drastiskt utbredningen av oren hud.

Pris:

70 ml - 329:-

ALOE VERA HERBAL FOOT CREAM

Tar effektivt bort fot- och även handsvett. Ger fukt till torra fötter. Håller hud och nagelband mjuka och smidiga. Bra för trötta fötter.

Pris:

50 ml - 179:-

FOOT SCRUB

Produkten är avsedd för behandling av torra fötter. Den skrubbar grov och hård hud och mjukar upp huden. Regelbunden användning av produkten skrubbar bort döda hudceller, återfuktar och vitaliserar dina ben och fötter som blir mjuka och utvilade.

Pris:

100 ml - 235:-

MASCARA

En förbättrad formula med E och B vitamin. Mascara som skyddar, återfuktar och stärker ögonfransarna, gör dem fylligare, tätare och längre. Utmärkt till känsliga ögon.

Pris:

185:-

CONCEALER PEN

Använd den under ögonen och vid mindre rödhet i ansiktet. Den döljer mindre ojämnheter i huden.

Pris:

130:-

Kajalvässare

Pris:

69:-

ögonskuggepencel

Pris:

109:-